Taaltrip

Partnerschap Taaltrip.nl en Leuk Spaans leren

Taaltrip.nl is de perfecte aanvulling op Leuk Spaans leren.

Met alles wat je al hebt geleerd kun je in Spanje nog meer genieten en oefenen!

Spaans leren in Spanje is de beste ervaring die je jezelf kunt wensen.

Wat heeft Taaltrip.nl extra te bieden?

De beste taalscholen in Spanje

Taaltrip werkt samen met zorgvuldig gekozen taalscholen op mooie locaties in Spanje. Ontdek waar je Spaans kunt leren.

Persoonlijke aandacht

Je krijgt les afgestemd op jouw niveau. Privéles of in groepen tot maximaal 10 personen en er is veel aandacht voor het leren spreken van de Spaanse taal.

Gekwalificeerde docenten

Je leert de Spaans taal van ervaren en gekwalificeerde docenten.

Bemiddeling zonder extra kosten

Taaltrip bemiddelt voor jou met de taalschool in Spanje zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen.

Accommodatie

Indien gewenst regelt Taaltrip jouw verblijf in een eigen kamer, gedeeld appartement of bij een gastgezin. Op een gunstige locatie ten opzichte van de taalschool.

Spanje

Een geweldige ervaring: Spaans leren in Spanje.

Wat zeggen anderen?

Zondag ben ik retour gekomen vanuit Madrid na 4 weken verblijf, de taalcursus het Verblijf bij de familie van Raquel Matey. Ik werd bij het gast gezin warm onthaald, geweldig, mijn eerste ervaring in een gastgezin heeft mij een fijne en leerzame periode mogen geven. Er werd mij veel Spaanse taal aangeleerd en daar ben ik Raquel, Angel en hun kinderen Ana & Noah ontzettend dankbaar voor. De zorgen het eten enzo in een woord estupendo. Ik heb me geen betere gezin mogen wensen voor deze maand in het mooie Madrid. Betreft de taal cursus heeft mij ontzettend veel kennis over de Spaanse taal toegebracht.

door Rick Eimers

Ik wil jullie nog even bedanken voor het regelen van de taalcursus in Malaga. Ik ben zondag teruggekomen en heb echt een fantastische week gehad! Alles was goed geregeld, de school was heel prettig qua sfeer en ik heb veel opgestoken in de lessen (en ze organiseerden veel leuke activiteiten) en het appartementje was perfect gelegen en erg netjes!

door Anita van Pelt

Ik heb een hele goede tijd gehad. Alles was prima voor elkaar. Hartelijk dank. Het is voor herhaling vatbaar!

door Walter Copier

Een terug koppeling van mijn weekje Madrid. Allereerst mijn complimenten. Alles vanaf de aanmelding inzake mijn interesse voor een weekje Spaans studeren in Madrid tot aan het einde vond ik super goed geregeld. Ik heb op alles kunnen vragen tijdens de voorbereiding en alles voor de cursus was goed geregeld. Nogmaals mijn complimenten voor de verzorging. Het opvanggezin was zo aardig, zowel moeder als de kinderen deden ontzetten veel moeite om mij te helpen en hadden erg veel geduld met mij. Nee, ik heb absoluut niets te klagen.

door Rosita

🇪🇸