Cursussen

Ga verder met je cursus

Leuk Spaans leren via school!

Stap voor stap instructies

Onze cursussen zijn opgebouwd uit logische stappen. Volg de instructies stap voor stap en Spaans leren was niet eerder zo duidelijk en effectief.

Lesprogramma op maat

Na het maken van een online toets en de kennismaking met je docent krijg je een indicatie van je niveau van de taal. Tijdens de kennismaking bespreek je ook samen je leerdoelen.

Spreken en luisteren

Oefen de uitspraak aan de hand van spraak- en luisteroefeningen. Door te luisteren en na te spreken verbeter je jouw uitspraak. Van je docent krijg je feedback om nog verder te verbeteren.

Interactief

Oefen aan de hand van interactieve oefeningen. Het voordeel hiervan is dat het uitdagend blijft en je direct feedback krijgt! Behaal jij de hoogst mogelijke score?

Motiverend

Wij motiveren je met super leuke uitdagingen. Verdien punten, ontgrendel nieuwe niveaus en zie hoe je in de ranglijst stijgt terwijl je nieuwe woorden, zinsdelen en grammatica onder de knie krijgt.

Evaluaties met docent

Plan online mondelinge evaluaties met je docent. Tijdens deze sessie krijg je feedback, zowel op je uitspraak als het geheel aan voortgang.

🇪🇸