Jess Carache González

Partnerschap Jess en Leuk Spaans leren

Samen me Jess Carache González hebben we de cursus Spaans voor gevorderden gemaakt: un curso para avanzados, donde aprendes los pasados y otras cosas muy útiles para hablar español como un nativo.

Snel en goed Spaans leren!

Stap voor stap instructies

De Leuk Spaans leren e-learning is opgebouwd uit logische stappen. Volg de instructies stap voor stap en leer razendsnel Spaans lezen, schrijven en spreken.

Lesprogramma op maat

Maak de niveautest Spaans en plan een kennismaking met je docent. Zo ontdek je jouw niveau en ga je meteen aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen.

Spreken en luisteren

Je leert Spaans spreken, verstaan, lezen en schrijven aan de hand van video's en oefeningen. Luister en spreek hardop na waardoor je al snel beter Spaans gaat spreken.

Interactief

Ga aan de slag met interactieve oefeningen. Je wordt uitgedaagd en krijgt meteen feedback. Behaal jij de hoogst mogelijke score?

Motiverend

Super leuke uitdagingen motiveren je om te blijven leren. Verdien punten, ontgrendel nieuwe niveaus en zie hoe je in de ranglijst stijgt terwijl je nieuwe woorden, zinnen en grammatica oefent.

Evaluaties met docent

Plan online mondelinge evaluaties met je docent. Tijdens deze sessie krijg je feedback, zowel op je uitspraak als je voortgang.

Wat zeggen anderen?

Spaans met Jess ontdekt, ik dacht dat ik de werkwoorden wel goed kende. Nou daar kwam ik achter... Deze vakantie de cursus in een paar dagen doorlopen en veel meer geleerd dan ik dacht dat mogelijk was! Ik ga de cursus binnenkort nog eens herhalen. ¡Gracias Jess!

door Madelon R., 26-07-2023

Voor mij is dit een goede stok achter de deur. Ik oefen dagelijks met de vele goede oefeningen en video's. Dit werkt voor mij beter dan duo lingo of mondly omdat ik alles gewoon vanuit het Nederlands krijg uitgelegd in plaats van Engels.

door anoniem, 06-07-2023

ben 74 jaar, geniet elke dag van mijn spaanse les. Ook de puzzels vind ik erg leuk om te maken. Het mooie is dat je het altijd weer terug kunt kijken. Ik wil de les gebruiken voor het eens per jaar 14 dagen te hospitaleren in Ronchesvalles voor de wandelaars naar Santiago de Compostela

door Marietje V., 02-05-2023

🇪🇸