Espaans Online Spaans leren

Partnerschap Espaans en Leuk Spaans leren

Leuk Spaans leren is trots op de samenwerking met Espaans.nl

Samen hebben we een e-book gemaakt en bieden we drie hele leerzame cursussen:

Snel en goed Spaans leren!

Stap voor stap instructies

De Leuk Spaans leren e-learning is opgebouwd uit logische stappen. Volg de instructies stap voor stap en leer razendsnel Spaans lezen, schrijven en spreken.

Lesprogramma op maat

Maak de niveautest Spaans en plan een kennismaking met je docent. Zo ontdek je jouw niveau en ga je meteen aan de slag met jouw persoonlijke leerdoelen.

Spreken en luisteren

Je leert Spaans spreken, verstaan, lezen en schrijven aan de hand van video's en oefeningen. Luister en spreek hardop na waardoor je al snel beter Spaans gaat spreken.

Interactief

Ga aan de slag met interactieve oefeningen. Je wordt uitgedaagd en krijgt meteen feedback. Behaal jij de hoogst mogelijke score?

Motiverend

Super leuke uitdagingen motiveren je om te blijven leren. Verdien punten, ontgrendel nieuwe niveaus en zie hoe je in de ranglijst stijgt terwijl je nieuwe woorden, zinnen en grammatica oefent.

Evaluaties met docent

Plan online mondelinge evaluaties met je docent. Tijdens deze sessie krijg je feedback, zowel op je uitspraak als je voortgang.

Wat zeggen anderen?

Hoi, ik ben sinds maart begonnen met Spaanse les. Van start gegaan met de A1 lessen en na een aantal weken besloten om priveles erbij te nemen. Ik ben zeer blij met de privelessen van Rocio. Zeer content. Muchas gracias

door Adriaan S., 09-05-2023

ben 74 jaar, geniet elke dag van mijn spaanse les. Ook de puzzels vind ik erg leuk om te maken. Het mooie is dat je het altijd weer terug kunt kijken. Ik wil de les gebruiken voor het eens per jaar 14 dagen te hospitaleren in Ronchesvalles voor de wandelaars naar Santiago de Compostela

door Marietje V., 02-05-2023

Ben zeer te vreden met de cursus!!! Ik woon in Spanje en ik kan dus meteen het geleerde in de praktijk brengen! Zal na A1 en ik wil erna A2 gaan doen, er over nadenken om de privélessen er bij te bestellen. Nu voorlopig niet nodig met behulpzame lieve mensen om mij heen. Zeer zonnige groetjes!!!

door Eva L., 24-04-2023

Een hele leuke en duidelijke manier om, ook op 69-jarige leeftijd, de basis van Spaans spreken te leren. Heldere stappen in de opbouw zorgen ervoor dat er veel blijft hangen!

door Dolf K., 27-01-2023

Steekt goed in elkaar van opzet en veel inhoud. Ik oefen na het zelfstandig leren wekelijks met mijn docent. De rollenspellen zijn dan ook erg waardevol.

door Yvonne van E., 17-10-2022

Met behulp van al het aanwezige lesmateriaal, de leuke interactie heb ik goed Spaans leren spreken. Mijn laatste bezoek aan Spanje (Valencia) was leuker dan ooit!

door Dianne J., 09-10-2022

🇪🇸