Support

Antwoord op jouw vragen betreffende het 'Leuk Spaans leren' platform.

Algemeen

Dit platform is bedoeld voor iedereen die Spaans wil leren of de kennis van de taal wil verbeteren. Ook als je de taal al goed beheerst ben je van harte welkom om mee te doen, en andere leden te helpen met vragen over de taal.
Binnen de online leeromgeving kan je video's bekijken en oefeningen maken.
Je kan gratis en vrijblijvend een account aanmaken en de mogelijkheden van het platform ontdekken. Wil je vervolgens toegang tot alle content van het platform dan betaal je € 9,95 per maand. Dit lidmaatschap is per maand opzegbaar. Daarnaast kan je een volledige cursus Spaans of conversatielessen boeken met één van de Spaanse leraren.

Online leeromgeving

Voor de online leeromgeving betaal je een maandelijks, of naar keuze een aantal maanden. Elke week krijg je toegang tot een volgend niveau, waar je les- en oefenmateriaal vindt om stap voor stap de Spaanse taal te leren. Dit is inclusief een video, oefenmateriaal en de antwoorden. Daarnaast krijg je toegang tot het forum, waar je inhoudelijke vragen kunt stellen met betrekking tot de online leeromgeving.
Je kan online betalen via iDeal of via de bank. Het is mogelijk een betaling over te maken vanuit het buitenland. Indien het niet mogelijk is via de link, kan je ons een e-mail sturen (leden@leukspaansleren.nl) en vervolgens sturen we de factuur toe.
Ja dat is mogelijk. Als je een periode niet wil deelnemen schorten wij de toegang op, en hoef je niet te betalen. Je kan ons dit per email laten weten: leden@leukspaansleren.nl. Laat je het ons niet weten? Dan verloopt jouw toegang automatisch en kunnen we hier achteraf weinig aan doen.
Ja dat is mogelijk. Je kan je opgeven voor één van onze professionele cursussen online. Deze cursussen kan je in eigen tijd en tempo volgen, onder begeleiding van een gekwalificeerde leraar Spaans. Meer informatie vind je via de pagina cursusaanbod.
Ja dat is mogelijk. We bieden pakketten aan van 4x25 minuten online contact met een Spaanse leraar of lerares (privé). Je kan vragen stellen, samen de uitspraak oefenen, en de leraar kan toetsen of wat je hebt geleerd ook duidelijk is. Een pakket van 4x25 minuten kost 50 euro. Je kan deze evaluaties in overleg inplannen, gedurende de periode van het lidmaatschap.
De cursus wordt stap-voor-stap aangeboden, en is makkelijk te volgen. Je leert de taal op de juiste wijze (volgens de richtlijnen van Instituto Cervantes), in een rustig tempo. In 52 weken wordt het niveau A1 behandeld.

Heb je nog een vraag voor ons?